Top

תעסוקה

אדם שנפגע במוחו אך לא איבד את כושר עבודתו ומעוניין לשוב לעסוק במקצוע קודם, לרוב יידרש לעבור בדיקה על ידי רופא תעסוקתי על מנת לבדוק את כשירותו.

כשאין אפשרות לחזור לעבודה קודמת, ויש לפחות 20 אחוזי נכות (נכות כללית/משרד הביטחון) או 10 אחוזי נכות (נכות מעבודה) ונמצא כי ישנו אופק תעסוקתי בשוק החופשי, יש אפשרות להשתלב במסלול של שיקום מקצועי. עוד אודות זכאות זו ניתן לקרוא בקישור המצורף (מתוך אתר ביטוח לאומי). 

חשוב לדעת- מתוקף צו ההרחבה לעידוד והגברת התעסוקה של אנשים עם מוגבלות: 

במגזר הפרטי: מעסיק במגזר הפרטי ובו 100 עובדים לפחות, יפעל לקידום ייצוג הולם של לפחות 3% אנשים עם מוגבלות בקרב העובדים. כמו כן, עליו למנות אחראי להעסקת אנשים עם מוגבלות שתפקידו להוות מוקד ידע מקצועי עבור המעסיק, לרכז את נוהלי העבודה מול הגופים המקצועיים ולהוות כתובת לפניות עובדים עם מוגבלות. אין חובה על העובד לחשוף את מוגבלותו בפני המעסיק.

במגזר הציבורי: מעסיק ציבורי (משרדי ממשלה, רשויות מקומיות, חברות ציבוריות וכדו') מחויב לדאוג כי בקרב העובדים יהיה ביטוי הולם לייצוג אנשים עם מוגבלות. מעסיק גדול, מעל ל-100 עובדים, יפעל לייצוג הולם של לפחות %5 אנשים עם מוגבלות. לשם כך נקבע כי אדם עם מוגבלות הזכאי לייצוג הולם הינו אחד מאלו: אדם שיש לו %40 נכות ומעלה – באישור גורם מוסמך;אדם שיש לו 20% נכות ומעלה והוכר כזכאי לשיקום במוסד לביטוח לאומי, במשרד הביטחון, במשרד הבריאות, או במשרד הכלכלה; אדם הזכאי לשכר מינימום מותאם. אין חובה על עובד לחשוף את מוגבלותו בפני המעסיק. במקום זאת, המוסד לביטוח לאומי יצליב בין נתוני העובדים במקום העבודה, לבין נתוני אנשים עם מוגבלות המוכרים למערכות השונות, על מנת ליידע את המעסיקים אם הם עומדים בדרישות החוק לייצוג הולם.

לקריאה נוספת: תעסוקה לאנשים עם מוגבלות- מדריך זכויות (מתוך אתר משרד המשפטים)

בחלק זה ניתן למצוא מגוון מסגרות המציעות מענה תעסוקתי (הכשרה/ השמה/ מסגרת תעסוקתית) לאנשים לאחר פגיעה מוחית נרכשת.

במידה ומצאת טעות במידע המופיע בעמוד זה אנא כתוב ל- [email protected].

המכון הלאומי לשיקום נפגעי ראש

אודות 

המכון הלאומי לשיקום נפגעי ראש הינו עמותה רשומה הפועלת לסייע בשיקומם של מי שנפגעו פגיעה מוחית. המכון מעניק שירותי אבחון נוירופסיכולוגי וטיפול נפשי וקוגנטיבי לאחר פגיעת ראש. בנוסף ישנה מחלקת השמה שמסייעת במציאת עבודה למתאימים.

מנכ"לית: דר איילה בלוך.

הפניות

  • ביטוח לאומי: אחרי השלב של זכאות לנכות וזכאות לשיקום
  • משרד הביטחון
  • קופת חולים לאומית (מימון לחלק מהשירותים)
  • פרטי

סוגי שירותים

אבחונים נוירופסיכולוגים ותוכניות טיפול ייחודיות ומקיפות:

  • הטיפול המלא
  • סדנאות
  • טיפול פרטני- טיפול קוגנטיבי ורגשי
  • תוכניות השמה למתאימים

לפירוט על התוכניות השונות לחץ כאן.

סניפים  

רקאנטי, יצחק שדה 89, תל אביב.

  • מנהלת: נרקיס בר לב
  • טלפון: 03-5650888
  • פקס: 03-5624779
  • אימייל: [email protected]
  • צוות: נוירופסיכולוגיים ופסיכולוגיים שיקומיים מומחים ומתמחים לצד צוות יועצות השמה, מדריכים שיקומיים, מרפאה בעיסוק ומורה להוראה מתקנת.

שפיצר, רח' יהודה הנשיא 3, חיפה

  • מנהלת:
  • טלפון: 04-8301334
  • פקס: 04-9931567
  • אימייל: [email protected]
  • צוות: פסיכולוגים שיקומיים ונוירופסיכולוגים, מרפאות בעיסוק, קלינאי תקשורת, מורה להוראה מתקנת, יועצת השמה, יועצת פסיכיאטרית, מטפלת באמנות, מטפלת בצילום ומדריכי סדנאות.
  • בחיפה ישנה תוכנית ייחודית נוספת בשם "תוכנית ותיקים".

תפן, רח' ברוש ת"ד 60 מגדל תפן

  • מנהלת: לימור שרוני
  • טלפון: 04-9971567
  • פקס: 04-9971567
  • אימייל: [email protected]
  • צוות: פסיכולוגים שיקומיים מומחים ומתמחים לצד יועצת השמה ומדריכת סדנת מחשבים.

הערות 

השלב הראשון בתהליך הינו אבחון. בהתאם לתוצאותיו והחלטת הצוות המקצועי ישנה המלצה לגבי המשך הדרך והתאמה למסגרת טיפולית. במידה וההפנייה מתבצעת דרך ביטוח לאומי: לרוב המימון לטיפול הינו לשנה אחת, לכן מומלץ לפנות כשיש התייצבות במצב.

 

היחידה הפסיכולוגית לאבחון, טיפול ושיקום

אודות
היחידה היא מכון פרטי שהוקם מיוזמתו ובתמיכתו של אגף השיקום במשרד הביטחון, כיחידה לשיקום נוירופסיכולוגי, והיא מוכרת מאז גם בשם “היחידה הנוירופסיכולוגית“. היחידה מעניקה בין השאר אבחון נוירופסיכולוגי וטיפול נפשי וקוגנטיבי לאחר פגיעת ראש. בנוסף ביחידה מופעלת תוכנית לשיקום תעסוקתי והשמה אשר מסייעת למשתתפים בה להשתלב במקום עבודה באופן שיתאים ככל האפשר לנטיותיו התעסוקתיות של הפונה תוך התחשבות ביכולותיו- מגבלותיו ובתנאי השוק. 

מנהלים: ירי פישמן ודוריה כהן. בצוות נוירופסיכולוגים, פסיכולוגים שיקומיים, יועצות השמה.

 הפניות

  • משרד הביטחון
  • ביטוח לאומי
  • פרטי

סוגי שירותים
ביחידה ניתנים שרותי אבחון (נוירופסיכולוגי, פסיכודיאגנוסטי, ליקויי למידה, הפרעות קשב), חוות-דעת לבתי משפט בהליכים רפואיים, אזרחיים ופליליים (נוירופסיכולוגיות, פסיכולוגיות ושיקומיות), אבחון ושיקום תעסוקתי, טיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים.

סניפים

עמק רפאים 43 ירושלים

יד רחוצים 14, תל אביב

הערות

לרוב ביטוח לאומי מאפשר זכאות לשנת טיפול אחת, לכן חשוב לעשות זאת במועד מתאים כאשר ישנה התייצבות במצב ואפשרות להפיק את המיטב מהטיפול.

 

תעסוקה שווה

אודות

תעסוקה שווה הינה תכנית ממשלתית המאגדת את השירותים בתחום תעסוקת אנשים עם מוגבלות, הן עבור מחפש העבודה והן עבור המעסיק, תחת קורת גג אחת.

עבור מי

השירות ניתן ללא תשלום לכל אדם שיש לו נכות מוכרת בשיעור 20% ומעלה, על פי הביטוח הלאומי וטרם השתתף בתכנית.

מה עושים

רכז פרט מלווה לכל אורך הדרך, משלב הקליטה במרכז תעסוקה שווה ועד להשמה מוצלחת במקום עבודה, באמצעות הכנה מתאימה וליווי המקצועי.רכזי התעסוקה מלווים באופן אישי עד להשמה, יסייעו בגיבוש הערכה מקצועית, במיצוי זכויות ובפיתוח כישורי עבודה רלוונטיים, ובכלל זה הכנה אופטימלית לעולם העבודה באמצעות סדנאות והכשרות ייעודיות.איחוד הידע והאמצעים תחת קורת גג אחת מאפשר להעניק מענה אידיאלי למחפשי עבודה ולמעסיקים. 

פרטי התקשרות 

טלפון:*3968

המכון הלאומי לשיקום נפגעי ראש, שיקום תעסוקתי למחלימים מסרטן "סולם"- גליל, חיפה, תל אביב 

אודות

תכנית שיקום ייחודית וראשונה מסוגה המיועדת לאוכלוסיית המחלימים מסרטן. התוכנית מספקת התערבות בשיקום פרטני וקבוצתי, תוך התייחסות להיבטים רגשיים, קוגניטיביים, חברתיים, משפחתיים ותעסוקתיים. התוכנית מסייעת לעלייה בתפקוד במישורי החיים השונים וכן להשתלבות מחדש בהכשרה מקצועית או תעסוקה.

שלב מתאים

מחלימים מסרטן עם תום השלב הרפואי, החווים הנמכה קוגינטיבית.

הפניות

שתקמים הזכאים לשיקום תעסוקתי מטעם המוסד לביטוח לאומי, יוכלו לבדוק זכאות להפנייתם לתוכנית.

סוגי שירותים

התוכנית נמשכת שישה חודשים במתכונת של ארבעה ימים בשבוע וכוללת מגוון טיפולים פרטני וקבוצתייים ממוקדים, ייעוץ וליווי בהשמה וכן התנסות תעסוקתית בשוק העבודה. עם סיום התוכנית, משתלבים המטופלים בשוק העבודה ו/או בלימודים וממשיכים בליווי טיפולי ותעסוקתי למשך שנתיים נוספות.

צוות 

פסיכולוגים/יות שיקומיים/יות 

פרטי התקשרות 

  • רחוב ברוש ת"ד 60, מגדל תפן, טלפון: 04-9971567
  • רחוב יצחק שדה 89, תל אביב, טלפון: 03-5650888

חלאסרטן- חלאס אבטלה

אודות

"חלאסרטן" הוא מיזם חברתי ובליבו פועמת קהילה, המחברת צעירים חולים ומחלימים מסרטן, ומהווה רשת תמיכה לכל תחומי החיים הנפגעים מהמחלה – בדידות, זוגיות צעירה, פוריות, קריירה, עצמאות כלכלית, הורות צעירה, וכו'. בנוסף משמש כחממת יוזמות לשירותים ייחודיים עבור מחלימים, כמקור מידע וידע, ומוביל את השינוי במערכת הממשל ובבתי החולים להתאמת התמיכה והטיפול.

עבור מי

תכנית בעלת 7 מפגשים המיועדת למחלימים צעירים שנפלטו ממעגל העבודה בעקבות הסרטן, המתקשים לחזור לשגרת חיים ולמעגל העבודה. תנאי קבלה: צעירים בגילאי 18-44, מחלימים מסרטן.

מה עושים

הסדנה מעניקה כלים מקצועיים ורגשיים לקבלת החלטות וכיוון חדש בחיים, רכישת מיומנויות של הצגה עצמית, ייעוץ קריירה והשמה. בקבוצה קטנה של עד 16 משתתפים, בליווי מקצועי של פסיכולוגית תעסוקתית, מתמקדים בהחזרת תחושת המסוגלות, העצמאות והפרודוקטיביות שאבדו בתקופת הטיפולים.

פרטי התקשרות 

מכללת גל 

אודות

מסגרות לימוד מקצועיות הטרוגניות לסטודנטים עם ובלי מגבלה.

עבור מי

סטודנטים עם ובלי מגבלה. ניתן להגיע דרך ביטוח לאומי- במידה ויש זכאות להכשרה מקצועית תשלח הפנייה על ידי עובדת שיקום- באופן זה ההכשרה וההשמה ממומנים על ידי ביטוח לאומי. כנ"ל לגבי משרד הביטחון. לעיתים יגיעו אחרי טרום שיקום במסגרת אחרת (רקאנטי לדוגמא). יש אפשרות כמובן לייצר קשר באופן פרטי, ידאגו להתאים את התוכנית האידאלית.

מה עושים

קורסים מקצועיים, אבחון וייעוץ קריירה, שירותי השמה.

פרטי התקשרות 

  • רחוב אחוזה 278, רעננה
  • טלפון: 09-7719444 , 09-7705770
  • מייל: [email protected]

איך מתחילים

הפנייה דרך משרד הביטחון/ביטוח לאומי, פנייה פרטית.

גשר (לשעבר "הקרן")

אודות

רשת מרכזי אבחון ושיקום מקצועי ותעסוקתי. הקרן פועלת בפריסה ארצית ומפעילה 14 מרכזי אבחון ושיקום תעסוקתי למבוגרים, ו-39 מפעלים מקדמי תעסוקה (מוגנים). הרשת הוקמה ב-1964 ע"י אגף השיקום במשרד הרווחה, כזרוע ביצועית לאבחון ושיקום תעסוקתי לאנשים עם מוגבלויות.

עבור מי

כל אדם המעוניין בשיקום מקצועי: ניתן לפנות באופן פרטי או דרך ביטוח לאומי/משרד הביטחון.

מה עושים

ישנם מרכזים ותוכניות בפריסה ארצית: מפעלים מקדמי תעסוקה (עבור אנשים שאינם יכולים להשתלב בשוק החופשי), תוכניות טרום שיקום (אופק ושילובים, בהן לומדים לדוגמא יישומי מחשב, עבודות ייצור, בהתאם ליכולות), אפשרות לאבחון תצפיתי והכנה לעבודה. עבור כל אדם נתפרת תוכנית בהתאם לצרכיו ויכולותיו.

פרטי התקשרות 

  • רחוב המצודה 1 חולון

  • טלפון: 03-6071615

איך מתחילים

ניתן להתחיל ביצירת קשר ישיר, במידת הצורך יפנו למיצוי זכויות דרך הגורמים הרלוונטים (ביטוח לאומי, משרד הביטחון). מתאים לאחר שלבי השיקום הפיזי והרגשי האקוטיים.

מארג

אודות

מערך של תעסוקה מוגנית. מארג הוקם על מנת לתת ביטוי שווה ואפשרות לשילוב אמיתי של אנשים בעלי צרכים מיוחדים, היוצרים במגוון חומרים ודרכים, ובין אמנים מן הקהילה. הפעילות הינה מטעם עמותת כוכב הצפון – עמותה שקיימת כ-20 שנה ונותנת שירות לאנשים עם צרכים מיוחדים בתחום של דיור, פנאי ותעסוקה. ישנם עשרה מרכזי תעסוקה ברחבי הגליל המערבי, הגליל המזרחי והגולן ויש עוד בתכנון. רוב המרכזים הם רב נכותיים ורב גילאים.

עבור מי

מארג הוא מרכז תעסוקה שיקומי רב-נכותי, המשמש כמרכז יום עבור אנשים עם מוגבלות פיזית מורכבת בגילאי 21 ומעלה.
המסגרת פועלת חמישה ימים בשבוע ומופעלת על ידי צוות הכולל מנהלת, עובדת סוציאלית, מרפאה בעיסוק, פיזיותרפיסטית, 12 מדריכים שיקומיים, קרמיקאית, עורכת וידאו ובמאי סרטים בסדנת מולטימדיה, טכנאי מחשבים, אב בית, איש אחזקה. לעיתים המשתקמים מגיעים עם מלווים שהמשפחה שוכרת.

מה עושים

מרכז יום הכולל מסעדה, בית קפה, נגריה- מגוון גדול של עיסוקים. בנוסף ישנן פעיליות שיקום וטיפול.

פרטי התקשרות 

  • מארג, רח' מירון 1 א', כפר ורדים
  • טלפון: 04-9971369
  • מייל: [email protected]

איך מתחילים

ניתן לפנות באמצעות לשכות הרווחה, מרפאות לבריאות הנפש ומשרד הביטחון – אגף השיקום. לפרטים 04-9973259.

סול רום

אודות

מרכז הכשרה ותעסוקה סולרום ממוקם באזור התעשייה צח״ר (בסמוך לראש פינה). המרכז מהווה רצף של שירותי תעסוקה – תעסוקה מוגנת, הכשרה לתעסוקה בשוק הפתוח ותעסוקה נתמכת. מיועד לרמות תפקוד שונות. מטעם עמותת כוכב הצפון – עמותה שקיימת כ-20 שנה ונותנת שירות לאנשים עם צרכים מיוחדים בתחום של דיור, פנאי ותעסוקה. ישנם 10 מרכזי תעסוקה ברחבי הגליל המערבי, הגליל המזרחי והגולן וברגע זה נבנים עוד מרכזים. רוב המרכזים הם רב נכותיים ורב גילאים.

עבור מי

מרכז מיועד לחברה בתפקוד עצמאי או עבור חברה שזקוקים לתמיכות שונות בניידות ובטיפול בהפרשות. לא מתאים למצב סיעודי. ניתן לפנות בכל שלב לאחר הפגיעה כשהאדם מעוניין להשתלב בחזרה במסלול החיים. זכיינים של משרד הבריאות, משרד הביטחון ומשרד הרווחה. על מנת להתקבל אלינו יש לקבל השמה דרך אחד מהגופים הללו. ניתן לפנות ישירות להסבר והתייעצות עבור הסבר על הפרוצדורה. המרכז יכול להוות מקום קבע לאדם שזקוק למרכז תעסוקה מוגן עד הזקנה ויכול להוות שלב ביניים לאדם שמעוניין להשתלב בהמשך בשוק העבודה הפתוח. באופן כללי לא מגיעים באופן פרטי .ניתן להגיש בקשה לוועדת חריגים שלנו במידה והרווחה לא מאשרת השמה וכדומה.

מה עושים

יש במרכז מספר סדנאות ומרחבים המיועדים לתפקודים שונים. השאיפה להתאים חליפה אישית לכל מקבל שירות על פי צרכיו והשלב בו נמצא בתהליך השיקום.

פרטי התקשרות

  • סולרום אלקטרוניקה בע"מ אזור התעשייה צ.ח.ר ת.ד 619, ראש פינה 
  • גבי פוליצר סמנכ״ל כוכב – 050-5792790
    איילת אורן מנהלת גליל מזרחי כוכב – 058-4423399
    מרכז סולרום ראש פינה – מאיה דיאמנט מנהלת המרכז – 050-8539467
  • מייל: [email protected]

איך מתחילים

1.מתקשרים לגבי או איילת, מתארים את הצורך והם מפנים למנהל של המרכז המתאים ביותר. פונים למנהל המרכז או לעו״ס ומתאמים סיור במרכז.

2. לאחר הסיור במידה ומעוניינים להיקלט פונים לגוף הרלוונטי, רווחה/משרד הבריאות וכו׳ ומעבירים טפסים רלוונטיים (אבחון, אבחנה רפואית וכו׳) למרכז התעסוקה.

3. קובעים וועדת קבלה עם מקבל השירות, בן משפחה, עו״ס המשפחה וצוות המרכז ולאחר קבלת השמה ניתן להתחיל את ההשתלבות במרכז.

המשקם

אודות

המשקם הינה חברה בע"מ בבעלות ההסתדרות הציונית העולמית ומשרד הרווחה והשירותים החברתיים. משרד הרווחה והשירותים החברתיים מהווה גם גורם מפקח ומקצועי על תהליכי השיקום התמחותה של חברת המשקם היא בשיקום תעסוקתי של אנשים עם מוגבלות ומטרת החברה היא לספק תהליכי הכשרה והכנה לשילוב בעולם העבודה. במסגרת תהליכי השיקום בחברה ניתנים דגשים על מיומנויות תעסוקתיות ומיומנויות בין אישיות וכן תהליכי הכשרה והעצמה.

כל עובד ב"משקם" זוכה לתכנית המותאמת לו אישית, נקבעת על פי יכולותיו, כישוריו והעדפותיו, תוך הקפדה על עקרון הניוד על פני הרצף התעסוקתי (קידום העובד בין מסגרות תעסוקה במפעל המוגן ובשוק הטבעי לפי יכולותיו וכישוריו).

מה עושים

  1. מפעל מוגן– העובדים מועסקים כ-5 שעות ביום בעשרים ושבעת מפעלי ומתפרות "המשקם", תוך התנסות במגוון עבודות בהתאם ליכולותיהם.
  2. תעסוקה נתמכת– תעסוקה במוסדות: משרדי ממשלה, בתי חולים, מפעלים
  3. תעסוקה בבסיסי צה"ל– מסגרת ייחודית המוצעת בפריסה ארצית, במגוון תפקידים: גינון, חצרנות, פקידות ואדמיניסטרציה ועוד.
  4. עבודות גינון ושתלנות– "המשקם" מציעה אפשרות להתמקצע בגינון ולעבוד בתחום זה ברמה הגבוהה ביותר, אם בעבודות גינון ואם במשתלות החברה.
  5. ניקיון– "המשקם" מציעה אפשרויות תעסוקה בתחום הניקיון והאחזקה במספר אתרים ברחבי הארץ.

פרטי התקשרות 

איך מתחילים

על המועמד לעבודה ב"משקם" לקבל הפניה על-ידי אחד מהגורמים הבאים:

  • שרות התעסוקה – ועדת מיון אחרי ועדות רפואיות
  • המוסד לביטוח לאומי – אגף השיקום
  • משרד הביטחון
  • משרד הרווחה והשירותים החברתיים – מרכז שיקום ולשכות רווחה

לפנייה יש לצרף דו"ח סוציאלי ומידע מלא על מגבלות תפקודיות ועל כישורים ויכולות. כל ההפניות מועברות לוועדת הקליטה המחוזית, בה חברים גורמי מקצוע – ניהוליים ומקצועיים (עובדים סוציאליים). המועמד מוזמן לראיון, ונבחנת אפשרות ההשמה הטובה ביותר בהתאם למגבלתו של המועמד. מתקבלת החלטה לגבי קבלת המועמד, ומועברת הודעה למועמד עצמו ולגורם המפנה. המועמד מועבר להשמה במקום התעסוקה. מתבצע מעקב לבחינת קליטתו של העובד על-ידי נציג השיקום ומנהלו הישיר.

רבדים

אודות

הכוון תעסוקתי לאנשים עם מוגבלות מטעם משרד העבודה.

עבור מי

20% נכות ומעלה: לא תאונת עבודה ולא משרד הבטחון. משרת אנשים הנמצאים בין גדרה לחדרה.

מה עושים

בהתחלה יש פגישת הכרות, לאחריה פגישת אינטק. בודקים את ההתאמה לתוכנית. המסלול הוא של כחצי שנה עד למציאת עבודה ואז ישנה עוד תקופה של ליווי. איך זה עובד? מנהלי תיק עוזרים בכתיבת קורות חיים, הכנה לראיון, לפעמים גם ליווי לראיון. מי שנמצא מתאים עשוי להיות זכאי לקורסי הכשרה.

פרטי התקשרות 

  • בית קלקא, מנחם בגין 116, תל אביב 6701310
  • טלפון:*3968

איך מתחילים

מתקשרים למספר הטלפון לאחר שיש כבר אחוזי נכות.

רמפה

אודות

קידום תעסוקת אנשים עם מוגבלות. תכנית רמפה מיסודם של ג'וינט ישראל-תבת וקרן משפחת רודמן. שותפים: משרד הכלכלה, המוסד לביטוח לאומי, משרד הרווחה, משרד הבריאות, שירות התעסוקה, קואליציית זה עובד, מרכזי צעירים, רשות מקדמת תעסוקה.

עבור מי

כל סוגי המוגבלות

מה עושים

ליווי ובניית תכנית אישית לקראת השתלבות בעבודה, השמה ופיתוח קריירה סדנאות ופעילויות פרטניות וקבוצתיות בתחום התעסוקה פיתוח ושיפור מיומנויות כישורים תעסוקתיים לצורך השתלבות, התמדה וקידום תעסוקתי הכשרה לצרכי שילוב וקידום בעולם העבודה תיאום מול מגוון השירותים בקהילה

טלפונים 

  • כרמיאל 04-6662612
  • עכו  04-9956170
  • חיפה (נשים חרדיות)  04-6662612
  • בני ברק (נשים חרדיות) 03-7707301
  • בני ברק (גברים חרדים) 03-7707339
  • חיפה 04-8354543
  • ירכא 04-6435950
  • ירושלים 02-5468232
  • באר שבע 08-6406000
  • רהט 08-6796700
  • רמלה 073-2409730
  • לוד 073-7962323
  • סכנין 073-7962323
  • אשדוד 08-9238535
  • מייל: [email protected]

איך מתחילים

ניתן להתקשר עצמאית לסניף הרלוונטי למקום המגורים. לרוב יהיה צורך למלא כמה פרטים ובהמשך יתקיים אינטק (שיחת היכרות) ובעקבותיו יוחלט אם וכיצד להמשיך בתהליך.